MEalltidvila.blogg.se

Magvärk igen...

Publicerad 2015-06-28 23:02:34 i Personligt,

Extremt dålig sömn har jag haft rätt länge nu med tre timmars sömn totalt. Inatt fick jag nog ihop fem i alla fall. Har börjat med en ny allergitablett för att se om jag blir sovtrött på den. Hoppas och håller tummarna för det! Får ju så mycket sämre dagar när jag sover så illa.
 
Idag har inte varit bättre heller utan har haft en konstig utmattande känsla i kroppen. Har bara vilat hela dagen och jag är sååååååå trött på det. Någon timma efter maten kom magvärken och magkramp igen. Mannen och jag började fundera och googla på mina mediciner och vitaminer jag dagligen tar. Det blir ju en del varje dag. Gör jag något fel med det. Vi trodde vi kom på något men sen var det inte så i alla fall. Jag har dragit ner på mjölken men jag tror inte jag har mjölkallergi men vem vet. Finns ju i släkten. Ska ringa allergimottagningen imorgon för att se när jag får komma då jag var tvungen att tacka nej till tiden de erbjöd. 
 
Mannen har ju semester drygt en vecka nu och då vill man ju försöka göra något roligt tillsammans. Jag är ju så instängd och beroende av honom för att komma ut och iväg så måste ju orka för jag vill ha roligt. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela