MEalltidvila.blogg.se

Awareness Borrelia och ME/CFS

Publicerad 2015-06-30 13:17:49 i Personligt,

Borrelia är en neuroimmune sjukdom mycket lik ME/CFS. Avril Lavigne uttrycker fullkomlig skräck på att få höra av samhället och 99 % av läkare att vara dödligt sjuk bara sitter i huvudet. Det är därför en neuroimmune sjukdom är en skit diagnos. Du får inte ett vänligt mottagande och rosa ballonger som någon annan sjukdom; du får spetälsk behandling socialt . Jag hoppas att hon aldrig slutar prata om det efter att hon återhämtar sig eftersom vissa människor kommer att ha effekterna av borrelia resten av sitt liv. 
‪#‎Lyme‬ ‪#‎MECFS‬ ‪#‎awareness‬
 
https://www.youtube.com/watch?v=ZHW8yojgw10&sns=fb

Magvärk igen...

Publicerad 2015-06-28 23:02:34 i Personligt,

Extremt dålig sömn har jag haft rätt länge nu med tre timmars sömn totalt. Inatt fick jag nog ihop fem i alla fall. Har börjat med en ny allergitablett för att se om jag blir sovtrött på den. Hoppas och håller tummarna för det! Får ju så mycket sämre dagar när jag sover så illa.
 
Idag har inte varit bättre heller utan har haft en konstig utmattande känsla i kroppen. Har bara vilat hela dagen och jag är sååååååå trött på det. Någon timma efter maten kom magvärken och magkramp igen. Mannen och jag började fundera och googla på mina mediciner och vitaminer jag dagligen tar. Det blir ju en del varje dag. Gör jag något fel med det. Vi trodde vi kom på något men sen var det inte så i alla fall. Jag har dragit ner på mjölken men jag tror inte jag har mjölkallergi men vem vet. Finns ju i släkten. Ska ringa allergimottagningen imorgon för att se när jag får komma då jag var tvungen att tacka nej till tiden de erbjöd. 
 
Mannen har ju semester drygt en vecka nu och då vill man ju försöka göra något roligt tillsammans. Jag är ju så instängd och beroende av honom för att komma ut och iväg så måste ju orka för jag vill ha roligt. 
 
 
 
 

Inte en jävel bryr sig!

Publicerad 2015-06-26 12:15:29 i Personligt,

Bad ju om en remiss till den nya ME/CFS mottagningen i Stora Sköndal för ca två månader sedan. Ringde igår till Stora Sköndal för att höra om de fått remissen. Nej det hade de inte. Blir jag förvånad, eh nej!
 
Mannen åkte ner till min husläkare och han hade semester och nej de kunde inte se att han skickat någon remiss. Jag menar HUR svårt kan det vara att skriva en remiss, han fick pappret på vart det skulle skickas med adress och allt. Idag fick han en ny lapp med all information. 
 
Jag har NOLL förtroende för sjukvården, NOLL! Och jag är så jäkla förbannad. ALLT har jag fått ta reda på själv! Precis ALLT!
 
Ätit antidepp som har förstört min kropp ännu mer. Motionerat trots att jag är helt utmattad. Gått till psykologer. Arbetsprövat trots att jag var utmattad. Fått en diagnos ME/CFS av en specialist läkare som inte tar hand om något mer än att ställa diagnosen för de har inte tid och lämnar över till husläkaren som inte tror på diagnosen vilket är vanligt. Ett fåtal husläkare tror på det. Har ett genfel MTHFR som min husläkare inte ens vet vad det är och han bryr sig inte. Förstått att jag förmodligen är histaminintolerant. Bett om remisser. Mitt liv står helt stilla och VEM bryr sig? Jag har varit riktigt sjuk snart i fyra hemska år! Vem bryr sig?
 
Jag önskar jag hade massa pengar så jag kunde köpa mig rätt vård! Så att jag åtminstone kan få ett litet bättre liv och kanske kunna börja jobba.
 
Har sovit tre timmar inatt och jag har inget tålamod idag vilket förklarar mitt arga inlägg.
 
Men jag orkar fan inte kämpa längre, allt är i motvind. 
 
Människor klagar på vädret, att de har för små bröst, ful näsa, tunnt hår, är tjocka m.m... De har inga problem i mina ögon... Har man bara hälsan så är man rik och det är den bästa skatten man kan ha!
 
Snälla kan jag få vinna på Lotto imorgon, så jag kan köpa mig sjukvård!!!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

MEalltidvila

1996 fick jag ME, Myalgisk Encefalomyelit, diagnosen dröjde till 2014. Här skriver jag om min vardag och jag hoppas att ni kan läsa om min resa till ett friskare liv. Vill du inte missa när jag uppdaterar här så följ mig på Facebook, klicka på symbolen ovan. Vill du komma i kontakt med mig via mail går det bra på mealltidvila@gmail.com. Tack för att du tar av din tid för att läsa min blogg <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela