MEalltidvila.blogg.se

Jag gör vad som helst...

Publicerad 2016-06-29 20:41:09 i Personligt,

Jag tror jag aldrig kommer vänja mig vid de begränsningar jag har, inte som det är just nu i alla fall... Gode Gud måtte det bli bättre än så här... Jag gör vad som helst bara jag blir bättre.
 
 
 

Om jag bara vilar så dör jag...

Publicerad 2016-06-28 17:16:48 i Personligt,

Sovit väldigt oroligt och vaknat mycket. Mannen är ju hemma och fixade mig frukost. Han sa bestämt till mig att jag inte fick göra något idag. Ja jag ska inte göra något säger jag men jag ljuger och det vet han för han känner mig nu...
 
Äter min frukost i lugn och ro. Pratar lite med mannen som inte heller mår så bra, han har mått dåligt sedan han fick semester. Vilket visar på att han verkligen behöver semester. Svårt för honom med då vi har en del vi vill få fixat. Men men han får inte bli sjuk för då faller vi helt. 
 
I alla fall så tog jag undan min egna disk och mannen dyker upp och säger att jag tar det, jag sa ju att jag tar detta. Men då säger jag och vilket jag även menar; Om jag inte gör något så dör jag. Det känns som att jag dör för att jag inte gör något. Det lilla jag gör betyder mycket om det så bara är att torka min diskbänk och bädda min säng. Idag fixade jag med våra två blommor och det var för mycket så jag fick hjärndimma, hann varken borsta tänderna eller bädda min säng. Jag kan nästan inte göra någonting innan jag blir helt utslagen. Vad jag än gör så tar PRECIS ALLT min energi.
 
Men min känsla är att om jag inte gör NÅGONTING så dör jag, det går bara spikrakt ner till kistan! Jag kämpar men ingenting hjälper. Jag kanske får ge upp och prova att inte göra någonting alls då men nej jag vill inte bli sängliggande. 
 
 
 
Jag känner mig precis som hon på bilden och texten är precis som pricken över i:et

Trött på att vara sjuk och trött hela tiden...

Publicerad 2016-06-27 21:35:27 i Personligt,

Jag är så trött på att vara sjuk hela tiden. Så fruktansvärt trött på det... Jag har nästan inget liv och det är ingen överdrift att jag säger så. Trött är inte ens rätt ord att beskriva detta ME tillstånd, det är så mycket mer.
 
Jag försöker hålla hoppet uppe men det är inte lätt och just nu existerar det inte för mig alls. 
 
Känner mig som en levande död. Vad är det för mening liksom...
 
 
 
 

Om

Min profilbild

MEalltidvila

1996 fick jag ME, Myalgisk Encefalomyelit, diagnosen dröjde till 2014. Här skriver jag om min vardag och jag hoppas att ni kan läsa om min resa till ett friskare liv. Vill du inte missa när jag uppdaterar här så följ mig på Facebook, klicka på symbolen ovan. Vill du komma i kontakt med mig via mail går det bra på mealltidvila@gmail.com. Tack för att du tar av din tid för att läsa min blogg <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela