MEalltidvila.blogg.se

#millionsmissing

Publicerad 2016-09-27 22:45:53 i Personligt,

Idag har det varit mycket skor i mitt flöde. Tre stycken av mina vänner la ut skor också och det är jag tacksam över. Tusen Tack till er <3  
 
Det är lättare att få gilla/kommentarer på maträtter, solkort, djur osv än om man skriver om sjukdomar. Jag tror inte jag passar in på sociala medier då mitt liv bara går ut på att överleva och funderar på att lägga ner det helt.
 
Jag saknar mitt liv och jag har nästan inget hopp kvar just nu... 
 
 

Hej i natten eller God morgon...

Publicerad 2016-09-27 01:12:00 i Personligt,

Förra "natten" fick jag sova och utan att bara drömma och vakna hela tiden. Om jag ändå kunde få sova så, om inte varje natt så i alla fall varannan. Idag har jag kunnat duscha, som mannen sa att jag passade på när jag fått sova lite mer. Annars har jag bara hängt i soffan och vilat som vanligt. Mannen gör ju mat till mig när han kommer hem efter jobbet. 
 
Jag får lite dåligt samvete och lite ångest när jag skriver ibland men så är det, jag är ärlig och skriver från mitt hjärta. Det tråkiga är att det handlar om sjukdom bara och min kamp för att kunna leva igen och inte bara överleva. 
 
Idag är det ju #MillionsMissing dagen där man kan ta kort på sina tomma skor och lägga ut bilden på sociala medier för att stötta oss med ME/CFS. Jag skulle bli så glad om någon av er som läser gör detta! Själv finurlar jag på vilka skor jag ska ta kort på. Mina slitna jobbarpumps jag använde förr som jag fortfarande gillar eller skor som jag aldrig använt...
 
Mina skor slits ju inte längre. Mannen beställde nya skor till mig när han handlade in till shopen nästa säsong, två par, och det enda jag tänker på är att de lär väl inte jag använda typ. Nej jag är inte positiv längre och har tillfälligt tappat hoppet vilket man märker om man har läst här sista tiden som mannen sa.
 
Men det kommer snart tillbaka igen. Jag är en envis jäkel...
 
Hoppas ni får sova gott och får en bra tisdag! Många kramar
 
 
 
 

Orkar inte...

Publicerad 2016-09-26 00:47:02 i Personligt,

Det är bara jobbiga dagar nu. Inget är ju normalt för mig längre mer än att må dåligt och kämpa varje dag, precis varje dag och natt med. Kämpar med sömnen varje natt, sovit tre timmar två nätter i rad och sedan knappt sex timmar. Kämpar med precis allt och just nu är det verkligen jobbigt. Jag fattar inte hur länge jag ska orka med detta. Hela mitt liv är borta och det blir aldrig bättre utan bara sämre.
 
Jag är inte till nytta för någonting eller någon annan heller för den delen. Det gör bara så jäkla ont...
 
 

Om

Min profilbild

MEalltidvila

1996 fick jag ME, Myalgisk Encefalomyelit, diagnosen dröjde till 2014. Här skriver jag om min vardag och jag hoppas att ni kan läsa om min resa till ett friskare liv. Vill du inte missa när jag uppdaterar här så följ mig på Facebook, klicka på symbolen ovan. Vill du komma i kontakt med mig via mail går det bra på mealltidvila@gmail.com. Tack för att du tar av din tid för att läsa min blogg <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela