MEalltidvila.blogg.se

Ledsen...

Publicerad 2016-05-31 00:34:30 i Personligt,

Som jag skrev igår så har jag svåra sömnstörningar hela tiden och det gör att jag är helt slut. ME symtomen ökar, tinnitusen, värken, restless legs allt blir värre och ännu svårare att somna och somna om. Mitt tålamod är inte starkt just nu då heller och ja det brast idag. Så då fick jag migrän med för att jag lipat... Smart!
 
Blir en lång natt igen men det är ju som vanligt. Som någon skrev till mig så är det tortyr att inte kunna sova och verkligen ingenting funkar... INGENTING!
 
Jag försöker vara stark och bita ihop men det är fan jobbigt när ingenting går över. Det förstår bara den som lever lika begränsad och sjuk som jag (eller har varit). 
 
Just idag så bad jag om att få bara somna in och aldrig mer vakna så jag slipper skiten. Inte för att jag vill det men jag vill ju kunna leva något och mitt tålamod är som sämst nu när jag inget klarar. Jag har varit självständig hela mitt liv och alltid varit stark. Att hamna i denna situation när man inte klarar sig själv är hemsk. Man känner sig som en stor pest och börda. Ordet otillräcklig räcker inte med att beskriva det.
 
Men men imorgon är en ny dag och nya utmaningar som jag alltid sa förr när jag var på jobbet... Bara att nu är ju utmaningen att typ överleva varje dag. Lite skillnad... 
 
 

Insomnia from hell...

Publicerad 2016-05-30 01:07:56 i Personligt,

Ja jag vet att jag skriver ofta om mina sömnproblem men de tar snart livet av mig känns det som. Tar den inte livet av mig så hjälper den ME:n att ta livet ifrån mig i alla fall. 
 
Idag har det varit en riktigt skitdag och jag har inte alls haft bra humör. Men vem kan ha bra humör jämt... Speciellt när man nästan aldrig får sova. Jag tycker ändå att mitt humör är rätt ok för att ha ett så tråkigt skitliv med sjukdom varje dag 24/7.
 
Nä denna dagen kan bara dra åt helvete...
 
 
 
 

Hjärndimma...

Publicerad 2016-05-28 19:28:33 i Personligt,

Det är inte mycket jag kan göra, det är skrämmande. Jag försöker göra ändå och det blir för mycket så nu ligger jag här med hjärndimma och pulsen slår. Skriver ändå fast jag borde bara blunda. Jag har inte ens borstat tänderna än för jag hann inte det. 
 
Jag försöker envist bara göra något litet men ändå går det åt helvete... Jag hatar hatar hatar hatar hatar ME!!!
 
Men jag har fått en ny schäslong att ligga i som står i vårt lilla uterum. Har även ett skrivbord där som jag kan måla vid och bara titta ut mot lilla skogen. Jättemysigt och så slipper jag ligga i soffan dygnet runt. Kan ta kort någon dag och visa så får ni se hur jag har det. Det är mannen som har fixat så fint åt mig, jag är så tacksam! Tack Hjärtat <3 du är bäst!
 
Inatt så drömde jag att jag kunde jobba åtta timmar och att allt var som vanligt igen. Berättade det för mannen och han frågade; du har väl glömt hur det är att ha ett vanligt liv? Ja det har jag och det är skönt att slippa pressen och stressen från Försäkringskassan, chefen och jobbet. Jag behöver inte känna mig skamsen för att jag är sjuk längre och det är så skönt. Jag slipper höra deras suckar och ifrågasättanden och till slut tystnaden...
 
Jag tänker bara att om de blir sjuka så hoppas jag de blir behandlade på ett bättre sätt än jag blev och jag tycker verkligen synd om dem hur trångsynta de var. Men jag vill göra ett undantag för min första handläggare på Försäkringskassan för hon bemötte både mig och mannen med respekt och medkänsla. Även handläggaren på Arbetsförmedlingen i Nybro när jag var utförsäkrad bemötte mig väldigt bra och respektfullt. Jag kan inte förstå hur man inte kan göra det men alla har inte empati i sig som sagt och de ska inte jobba med andra människor.
 
 
 

Om

Min profilbild

MEalltidvila

1996 fick jag ME, Myalgisk Encefalomyelit, diagnosen dröjde till 2014. Här skriver jag om min vardag och jag hoppas att ni kan läsa om min resa till ett friskare liv. Vill du inte missa när jag uppdaterar här så följ mig på Facebook, klicka på symbolen ovan. Vill du komma i kontakt med mig via mail går det bra på mealltidvila@gmail.com. Tack för att du tar av din tid för att läsa min blogg <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela