MEalltidvila.blogg.se

Måndag morgon...

Publicerad 2015-08-31 10:03:50 i Personligt,

Sovit knappt fyra timmar och är rätt ovaken men kunde inte ligga mer i sängen nu för att försöka somna om. Huvudvärken dunkar och dimsyn på det...
 
Denna vecka borde vara en rolig vecka men sjukdomen tar över glädjen som borde finnas. Sjukdomen som gör en mer död än levande som man vill vara. Som tar livet ifrån en men inte dödar så ofta. 
 
Men jag försöker hålla humöret och bita ihop för mannens skull. Han får kämpa för två och ibland fler ändå. Jag fattar inte hur han orkar men det gör man ju inte i evighet heller. Det stressar mig med... Det räcker med en sjuk och väldigt begränsad i familjen.
 
 
 
#insomnia #smärta #mecfs #FML #solvemecfs #måstevarastarknu 
 
 
 
 
 
 
 

Söndagen...

Publicerad 2015-08-30 22:17:12 i Personligt,

Inatt somnade jag nog runt fem på morgonen och har sovit helt ok och grannen har inte spikat förrän efter kl 12 idag som tur var. Steg upp när någon knackade på dörren och det var store sonen som kom för att lämna min bil. Jag gjorde mig snabbt iordning och sedan fixade jag frukost. Efter en stund så kom min mamma med man och hund med. De fick fika och vi pratade i mun på varann hela tiden. Det är ju inte så ofta vi ses så det blir lite att ta igen. Umgicks väl ca en och en halv timme. 
 
Efter detta sociala pratet så vart jag helt slut och mina symtom började komma under tiden de var här. Det är så tråkigt att man inte ens kan sitta och umgås utan att bli dålig. Resten av dagen sen vart förstörd, har inte klarat av att göra någonting. Jag är så in i helvetes less på denna jäkla skithemska sjukdom som tar livet ifrån mig!
 
Så nu har jag beskrivit min vecka med me cfs precis rätt i detalj och nu tar jag en paus från just det i bloggen.
 
Om någon har stått ut och läst så vet ni hur min vardag ser ut... Det är en kamp varje dag!
 
 
#minveckamedmecfs #jagkämparvarjedag #mecfs #osynligsjukdom #fml 
 

Lördagen...

Publicerad 2015-08-29 22:33:00 i Personligt,

Natten gick fort fast jag inte kunde sova, somnade efter kl sex i morse. Blev väckt många gånger av grannen som spikar och sågar så det blev inte många timmars sömn...
 
Upp och åt frukost, den vanliga med kokt ägg, gröt och macka. Plockade undan den. Gjorde mig iordning. Satt ute och tittade på när mannen fixade ute. Det är inte roligt att titta på... Gick in och satt och vilade. Gjorde enkel mat till mig. 
 
Ingen bra dag, många symtom...
 
Hoppas jag kan somna inatt!
 
#minveckamedmecfs #insomnia #mecfs 
 
 
#gemigmittlivtillbakatack<3

Om

Min profilbild

MEalltidvila

1996 fick jag ME, Myalgisk Encefalomyelit, diagnosen dröjde till 2014. Här skriver jag om min vardag och jag hoppas att ni kan läsa om min resa till ett friskare liv. Vill du inte missa när jag uppdaterar här så följ mig på Facebook, klicka på symbolen ovan. Vill du komma i kontakt med mig via mail går det bra på mealltidvila@gmail.com. Tack för att du tar av din tid för att läsa min blogg <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela