MEalltidvila.blogg.se

Väntar och är less...

Publicerad 2015-11-29 02:05:49 i Personligt,

Jag vill fly från min kropp, är så less på detta...
Jag är också less på att bli misstrodd och jagad av Försäkringskassan. Det står mig upp i halsen bokstavligen. Precis som om jag vill vara sjukskriven och "gå hemma" hela dagarna. Det är verkligen jätteroligt... NOT
 
Sedan på det allt jag inte kan göra, typ allt som man gör i ett normalt friskt liv. 
 
I mina drömmar är jag fri och ofta frisk, Tack och Lov... Det bästa som händer i mitt liv är när jag får sova för då kan jag glömma helvetet jag lever med. Drömde häromnatten att jag reste till USA och jag var frisk. När jag var framme så sa jag att jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva detta och jag var så tacksam...
 
Det är en dröm jag har att få åka dit men som jag mår och har mått de sista åren så känns det som att det aldrig kommer att hända.
 
Jag kan fan inte hjälpa att jag är sjuk och att det inte finns något botemedel! Jag har inte valt detta...
 
 
#mealltidvila #mecfs #cureme #fml 
 
 

Fortsätt...

Publicerad 2015-11-28 00:47:15 i Personligt,

Det är extra tungt nu, beroende på det jag har skrivit tidigare samt att jag sover så dåligt nu. När jag sover så här dåligt så klarar jag ingenting. Det är inte kul, jag är begränsad nog ändå med min hälsa... Och inte blir jag gladare för det utan allt blir bara jobbigare. Jag är bara så trött på detta helvete!
 
Förlåt för mina deppiga inlägg, vet att det inte är kul att läsa det.
 
Men det är mitt sätt att få ur mig frustrationen och jag är inte ute efter sympatier eller hjärtan heller. Det kanske är svårt att förstå varför jag lägger ut detta offentligt men ta då på er mina skor en stund och tänk er in i mitt liv som bara är inom dessa väggar i hemmet så kanske du kan förstå det och inte dömer mig. Som jag har sagt tidigare så vill jag mest sprida kunskap om min sjukdom, det är nästan hela syftet med min blogg.
 
Jag är i alla fall tacksam för att det finns dem som läser ibland och så slipper de i min närhet att fråga hur det är hela tiden för läser dem bloggen så vet dem. 
 
 
#mealltidvila #painsomnia #varförbloggardusåprivat?#kämparvarjedag
 
 
 

Tmu svar och insomnia...

Publicerad 2015-11-26 18:56:09 i Personligt,

Ja jag kunde inte sova inatt heller, jo sov kanske 5-10 minuter i soffan vid fyra men sen vart det kört... Somnade kanske runt 11 sedan och har sovit ca 4 timmar...
 
Mannen hade åkt till Nässjö idag och hämtat mina utlåtanden och han läste det högt för mig. Det har lämnat ett obehag och en oro. Det är inte kul på något sätt att läsa om hur andra uppfattar en och beskriver en. Vääääldigt obehagligt och olustigt minst sagt i alla fall. De har tagit bort alla mina andra diagnoser och har bara lämnat kvar ME. Vilket med stämmer i mina ögon. Sen kan man ju ha vilken sjukdom som helst för de analyserar ju bara såklart efter vilken aktivitetsförmåga man har.
 
Det är tungt i alla fall... Nu väntar jag bara på FK då men jag vet hur de behandlar andra så varför skulle jag få lugn och ro. Det är lika bra att vara inställd på det så jag inte blir alltför besviken. Varken eller så gör det inte mig bättre, de får göra vad de vill. Jag kan inget mer göra!
 
 
#mealltidvila #mecfs 

Om

Min profilbild

MEalltidvila

1996 fick jag ME, Myalgisk Encefalomyelit, diagnosen dröjde till 2014. Här skriver jag om min vardag och jag hoppas att ni kan läsa om min resa till ett friskare liv. Vill du inte missa när jag uppdaterar här så följ mig på Facebook, klicka på symbolen ovan. Vill du komma i kontakt med mig via mail går det bra på mealltidvila@gmail.com. Tack för att du tar av din tid för att läsa min blogg <3

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela