MEalltidvila.blogg.se

Stora Sköndals ME/CFS mottagning lägger ner.

Publicerad 2020-11-27 04:05:36 i Personligt,

Jag har ju skrivit om att jag stått i kö för att få komma till St.Sköndals ME/CFS mottagning i över fyra år nu har jag väntat. Fick en kallelse i mars som drogs tillbaka på grund av pandemin. 
 
Nu kommer de att lägga ner mottagningen 31 maj nästa år.
 
Denna väntan har varit hemsk. Först så väntade jag månad för månad, fick besked att det skulle ta ett år. Efter ett år och jag väntade på kallelsen, frågade, fick svar att det kan ta ett halvår till och så har det skjutits upp hela tiden. Efter tre år beslöt jag mig för att inte vänta längre för det var mentalt påfrestande för mig. När jag så fick kallelsen i mars i år så kände jag direkt att jag inte kunde åka pga pandemin och inom en vecka så ringde de upp och ställde in och sa att de inte fick ta emot utomläns just pga pandemin och att de skulle kalla mig i höst. Jag frågade om de inte kunde göra ett undantag och ha videosamtal med mig men fick svaret nej, de var tvungna att ha ett första möte på plats. Sen har jag inte hört någonting.
 
Jag kommer aldrig att få hjälp av dem eller det teamet utan jag får som vanligt klara mig bäst själv. Men det har jag fått göra sen 96 så har vanan inne kan man ju säga...
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela