MEalltidvila.blogg.se

Rädd för att skriva...

Publicerad 2016-01-28 11:45:36 i Personligt,

Jag är rädd för att skriva här mer då jag inte är anonym för alla. Jag har fått kännedom om att Försäkringskassan lägger tid på vissa saker och att de bevakar mer än man tror och vet.
 
Absolut att man ska jaga de som fuskar och inte är sjuka på riktigt det tycker jag med såklart.
 
Men att de tror att man har arbetsförmåga för att man skriver lite i en blogg är bara helt absurt.
 
Jag hade gärna jobbat om jag bara kunde. Det finns inget nöje att vara hemmabunden och sjuk varje dag. Det är inte så att jag kan städa, fixa, baka, stryka osv. Gör jag något sånt blir jag sjukare fortare igen och får betala med att ligga stilla med tyst miljö runt mig.
 
Det är till och med jobbigt att sitta upp för länge. Stå upp ska vi inte ens prata om för det är värre såklart. 
 
Ja ja ni som har läst vet ju lite men inte allt heller. Jag har inte skrivit allt men försökt beskriva hur en med ME/CFS;s vardag är och det var bara därför jag har skrivit. Jag gillar inte egentligen att stå i centrum på något sätt eller att lämna ut mig personligen. 
 
Men nu vet jag inte om jag vågar fortsätta. 
 
Det har varit lite skönt att få lite stöd och uppmuntran samt även bekräftelse på att man finns liksom. Det är ju väldigt tyst här hemma och jag är mycket ensam.
 
Men om jag låter FK sätta upp big brother kameror här så kanske det är lösningen ändå och då kanske jag får stöd och nya vänner typ arbetskamrater kanske... 
 
 
#mealltidvila 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela