MEalltidvila.blogg.se

ME-grupp för hemmabundna...

Publicerad 2019-01-03 23:31:00 i Personligt,

Jag startade ju en egen fb grupp för ett halvår sedan ungefär och fick några medlemmar, sedan har det gått ur någon och någon har tillkommit lite spontant. Det har nästan inte varit någon aktivitet alls där så jag funderade på att lägga ner den men så gjorde jag istället ett inlägg i en annan ME grupp om att gruppen finns om fler ville söka in och vara med och det var det, just nu är vi 34 medlemmar. 
 
Vi kommer nog inte bli någon stor grupp och det kan jag mest se som positivt. Hoppas den kommer vara till nytta och stöd för oss som är mer i samma sits. 
 
Gruppen gjorde jag för att liksom ha en egen grupp för oss som är mestadels hemmabundna fast att vi kan ta oss ut någon gång ibland. Vi kan ju mer känna igen oss i varandra när vi är ungefär på samma nivå. Sedan ville jag inte ha med anhöriga där heller fast det falerade rätt fort då en person företräder en mycket svårt ME sjuk som är sängbunden och inte kan använda datorn, så jag fick göra ett undantag.
 
Jag utgår från att människor som söker in är ärliga men egentligen vet man ju inte vem som finns bakom profilen alltid. 
 
Vi har en hel del olika ME grupper och det kanske någon tycker är konstigt men det är faktiskt inte så märkligt, det finns alla möjliga olika för just olika behov. 
 
Bara det inte blir för mycket jobb för mig, men det ska nog gå bra. Jag får göra efter vad jag orkar och hoppas ingen tar illa upp om jag inte svarar så fort eller gillar varenda inlägg, det kan bli övermäktigt och tyvärr är jag en sjuk perfektionist. Sedan kan jag inget om att ha en grupp men får väl lära mig med tiden eller be om hjälp.
 
Om du känner igen dig och vill vara med så heter gruppen; ME-grupp för hemmabundna...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela