MEalltidvila.blogg.se

Jag vill ha ro...

Publicerad 2017-05-01 08:54:36 i Personligt,

När jag tänker på hur mitt liv ser ut så kan jag inte fatta att jag står ut, hur gör man det? Jag gör det inte bra i alla fall, det märks ju här. Har inte kommit till någon acceptans, har inte sörjt färdigt, liksom hur kan man när det är så här illa, hur skulle någon kunna acceptera att vara liggandes nästan hela dagens timmar varje dag? Nej, jag tänker inte göra det. Mitt tålamod är slut, helt finito! 
 
Om jag hade kunnat trycka på en knapp så hade jag gjort det nu! Den enda gången jag har ro är när jag sover och det går inte bra just nu. Vet inte hur länge det har hållt på men är över en vecka i alla fall. Min hjärna går på högvarv och nästan hela tiden tänker jag på sjukdomen, hur jag ska försöka underlätta och slippa må sämre. Nej du får inte böja dig ner, det tar för mycket energi och du kan få hjärndimma, nej du kan inte hela tiden... Jag vill så mycket men kan inget, inte ens sova.
 
Är så less på allt som heter ME och allt som har med det att göra. Jag hatar det!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Nilla

Publicerad 2017-05-01 09:09:10

Kram 💖

Svar: Kram <3
me alltid vila

Postat av: Katarina

Publicerad 2017-05-01 09:41:11

💜💚❤️

Svar: Kramar <333
me alltid vila

Postat av: Ann

Publicerad 2017-05-01 09:43:04

Du e så stark! <3

Svar: Inte alltid, det svänger mycket upp och ner, när det är ner är det bottenlös sorg. Kramar <333
me alltid vila

Postat av: Stina Karlsen

Publicerad 2017-05-02 13:32:14

Ha ha.Kunne ha skrevet det selv. Det er slett ikke enkelt det her. Å holde motet oppe. Men vi holder ut og koser oss over de minste ting. Klem fra meg.

Svar: Tråkigt att du känner igen dig... Nej det är inte enkelt! Om det är något jag lärt mig så är det att riktigt uppskatta det lilla i livet, precis som du skriver. Klemmar tillbaka <3
me alltid vila

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela