MEalltidvila.blogg.se

Skämtar du eller...

Publicerad 2017-03-07 01:37:36 i Personligt,

Det är jobbigt i mitt huvud och många gånger undrar jag egentligen hur det står till där inne. Det händer ofta att jag tänker en tanke och om jag inte gör/säger/skriver det direkt så försvinner den tanken. Eller om jag kommer på något att säga men det tar för lång tid innan jag får prata för jag lyssnar på någon annan så är det borta sen. Detta händer varje dag och jag vet inte hur jag kan träna upp min hjärna heller. Det är mycket obehagligt...
 
Känns som att hjärnan ruttnar ihop och den dåliga sömnen hjälper ju inte direkt till utan tvärtom. Jag märker också att jag skriver dåligt, upprepar mig både med ord och har dåligt ordförråd. 
 
Detta är i och för sig inget nytt men det blir ju inte bättre heller utan sämre...
 
Jag är "dum" med för jag fattar ofta inte skämt för det tar liksom tid för min hjärna att fatta vad som sägs överhuvudtaget och mannen  säger ofta till när jag inte fattar att han skämtade, jag har liksom inte hunnit dit än.
 
Det är inte alls kul att vara trög och långsam och vi vet väl alla vart den vägen leder...
 
 
 
 
Jag varken tänker eller pratar snabbt och jag klarar inte av snabbpratande människor eller högljudda heller för den delen. Nu träffar jag ju inte sådana människor, träffar ju bara mannen faktiskt och hade han varit något av ovan hade det inte funkat för mig. En pratkvarn är ju min mardröm... Om det är någon sådan på tv vilket händer rätt ofta så går det bara inte. Ibland går det bra en liten stund om jag sänker ljudet men oftast så stänger jag av. Skrik program går bort och där de applåderar mycket går bort. Att titta på skidor när de skriker och håller på med bjällror eller tutar alltså jag blir galen, det går bara inte. Det gör på riktigt ont och jag blir sämre av det.
 
När jag mår riktigt dåligt klarar jag inga ljud alls. Undrar om min stackars hjärna någonsin kommer bli bättre. Kan den repa sig? För det krävs det nog bättre sömn i alla fall om det ska vara möjligt...
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mannen

Publicerad 2017-03-07 06:38:33

Kanske är jag som är dålig på att skämta? 😂💙💚

Svar: Jag kan ju alltid skylla på det :-) <3
me alltid vila

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela