MEalltidvila.blogg.se

Inte en jävel bryr sig!

Publicerad 2015-06-26 12:15:29 i Personligt,

Bad ju om en remiss till den nya ME/CFS mottagningen i Stora Sköndal för ca två månader sedan. Ringde igår till Stora Sköndal för att höra om de fått remissen. Nej det hade de inte. Blir jag förvånad, eh nej!
 
Mannen åkte ner till min husläkare och han hade semester och nej de kunde inte se att han skickat någon remiss. Jag menar HUR svårt kan det vara att skriva en remiss, han fick pappret på vart det skulle skickas med adress och allt. Idag fick han en ny lapp med all information. 
 
Jag har NOLL förtroende för sjukvården, NOLL! Och jag är så jäkla förbannad. ALLT har jag fått ta reda på själv! Precis ALLT!
 
Ätit antidepp som har förstört min kropp ännu mer. Motionerat trots att jag är helt utmattad. Gått till psykologer. Arbetsprövat trots att jag var utmattad. Fått en diagnos ME/CFS av en specialist läkare som inte tar hand om något mer än att ställa diagnosen för de har inte tid och lämnar över till husläkaren som inte tror på diagnosen vilket är vanligt. Ett fåtal husläkare tror på det. Har ett genfel MTHFR som min husläkare inte ens vet vad det är och han bryr sig inte. Förstått att jag förmodligen är histaminintolerant. Bett om remisser. Mitt liv står helt stilla och VEM bryr sig? Jag har varit riktigt sjuk snart i fyra hemska år! Vem bryr sig?
 
Jag önskar jag hade massa pengar så jag kunde köpa mig rätt vård! Så att jag åtminstone kan få ett litet bättre liv och kanske kunna börja jobba.
 
Har sovit tre timmar inatt och jag har inget tålamod idag vilket förklarar mitt arga inlägg.
 
Men jag orkar fan inte kämpa längre, allt är i motvind. 
 
Människor klagar på vädret, att de har för små bröst, ful näsa, tunnt hår, är tjocka m.m... De har inga problem i mina ögon... Har man bara hälsan så är man rik och det är den bästa skatten man kan ha!
 
Snälla kan jag få vinna på Lotto imorgon, så jag kan köpa mig sjukvård!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mannen

Publicerad 2015-06-26 13:07:12

❤️

Svar: <3<3<3
me alltid vila

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela